Ugrás a tartalomra

Ügyfélszolgálati irodák

A koronavírus terjedése miatt az ELMŰ-ÉMÁSZ ideiglenesen szünetelteti a személyes ügyintézést az ügyfélszolgálati irodáiban.

Ügyfélszolgálati irodák nyitvatartása

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a húsvéti ünnepek miatt ügyfélszolgálati irodáink nyitvatartása módosul, melyről honlapunkon az ügyfélszolgálati irodák menüpont alatt találnak bővebb tájékoztatást. 2020. április 10-én pénteken és április 13-án hétfőn minden ügyfélszolgálati iroda zárva tart.

Egyúttal tájékoztatjuk szerencsi Ügyfeleinket, hogy ügyfélszolgálati irodánk a szomszédos épületbe költözik, ezért 2020. március 9-én és 10-én (hétfőn és kedden) zárva tart. 2020. március 11-től a megszokott nyitvatarási időben várjuk kedves Ügyfeleinket. Az új cím: 3900 Szerencs, Béke u. 1.

Tájékoztatjuk kedves gyáli Ügyfeleinket, hogy a Gyáli Önkormányzat döntése alapján a közösségi ház nyitvatartását 2020. március 12-től 8-17 órára módosította további intézkedésig. Ügyfélszolgálati irodáink a közösségi házban található, ezért az iroda nyitvatartása a következők szerint módosul:
Hétfő: 14-17 óra
Csütörtök: 8-12 óra
Megértésüket köszönjük.

Módosított nyitvatartás

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy az alábbi ügyfélszolgálati irodáink nyitvatartása módosult, melyről honlapunkon az ügyfélszolgálati irodák menüpont alatt találhatnak bővebb tájékoztatást:

  • Abaújszántó,
  • Cigánd,
  • Encs,
  • Sárospatak,
  • Jászberény,
  • Rákoskeresztúr,
  • Salgótarján.

Legyen online áramügyekben is!

Sok az elintézni való és kevés ideje van? Unja már a sorban állást, utazást és az ezzel járó vesződségeket? Válassza online ügyfélszolgálatunkat, ahol bármilyen áramszolgáltatással kapcsolatos ügyét elintézheti kényelmesen, gyorsan, otthonról, ingyenesen!

Amennyiben mégis személyesen szeretne tájékoztatást kérni, keresse kollégáinkat az alábbi irodáinkban!

Személyes ügyintézés esetén szükség van a személyazonosságot igazoló okmányra (pl.: személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél). Amennyiben nem a szerződött, vagy a szerződni kívánó ügyfelünk jár el, akkor meghatalmazás is szükséges.

A személyes ügyintézéshez online ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy telefonon időpont igényelhető.

Ügyfélszolgálati irodakereső

Az utolsó ügyfél fogadása a nyitvatartási idő vége előtt 10 perccel történik. Ügyfélszolgálati irodáinkon csak bankkártyás befizetés lehetséges (amivel az ügyfélfogadási idő végéig élhetnek Ügyfeleink).

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

{{officeDetails.officeName}}

Cím:

{{officeDetails.address}}

Nyitvatartás:

Speciális nyitvatartási információk:

{{holiday.date | date:'yyyy. MM. dd'}}, {{holiday.isOpen ? "Nyitva" : "Zárva"}} - {{holiday.description}}

Leterheltség:

Leterheltség:

minimális
alacsony
közepes
magas

Kapcsolódó dokumentumok